středa 26. srpna 2015

Máš se rád/a?

Změnila bych na sobě všechno, ale..proč? Jaký mám důvod na sobě něco měnit? Co mě k tomu přimělo? Proč mi to vadí? 

Čaute moji!
Dneska tu mám další názorový článek, který bude tak trochu navazovat s TÍMHLE. Většina lidí nesnáší, jak vypadá, nemají se rádi, nelíbí se sami sobě a s tím souvisí i hodně nízké sebevědomí. ALE PROČ? Každý člověk je něčím jedinečný, ať už vypadá jakkoliv. I když máte větší nos, menší prsa, větší stehna a já nevím co, tak ty chyby vidíte až moc zveličeně.



Proč se spousta lidí neobléká tak, jak chce, ale jde radši s davem? Když se Vám to líbí, dobře. Když tomu rozumíte, dobře. Ale dáme si příklad. Nějakou dobu byly a jsou populární trička s Nirvanou apod. skupinami. Začali to nosit skoro všichni, ale.. když jste se zeptali, jestli ví, kdo to je.. tak Vám málokdo dokázal odpovědět správně. Copak se za sebe ty lidi stydí, že nosí to, co všichni ostatní jen proto, že je to IN?

Ale nejhorší je, když vidíte někoho, kdo nemá sebevědomí. A to poznáte. Všichni jsou něčím krásní, všichni mají něco, na co mohou být pyšní a všichni by se s tím měli smířit a chyby hodit za hlavu! Když si vezmete šaty, které se nikomu nelíbí, ale Vám jo, tak nemyslete na to, co si OSTATNÍ myslí! Důležité je, že se VY cítíte dobře a je Vám fajn. Je to vše jen o vaší mysli. Když se budete cítit dobře, tak to vaše okolí rozhodně pozná.

Jak si zvýšit sebevědomí?

Na to není nějaký jeden trik, který zkusíte a jako lusknutím prstů máte vyšší sebevědomí než předtím. Jsou to měsíce a roky dřiny, než získáte to, po čem toužíte.
Zkuste ráno vstát, kouknout se do zrcadla a říct si, že jste nádherná, protože tak to je. I když je to divné, tak to zkuste, zkoušejte to každé ráno, usmívejte se na sebe, chvalte se! Ale pozor, ať se to zase nepřežene.:-D
Hned budete mít lepší pocit, to slibuju.

Budu ráda za jakoukoliv připomínku, či nějaký komentář.:-) 



2 komentáře:

  1. Napísala si to pekne, každý človek je niečím jedinečný. Ja som dlho nemala rada ako vyzerám, priam som to nenávidela, ale vďaka tomu, že sa našiel niekto kto ma miluje aká som som sa sama začala mať radšej :-)
    Takže rozhodne pomáha trochu si veriť, niekto má výbornú povahu, niekto je vtipný, múdry, idú mu športy a podobne, takže každý má niečo v čom je dobrý, aj keď si to možno nemyslí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, pokud myslíš tím, že jsi našla někoho koho miluješ přítele, tak ti to moc přeju!:-) Když ne, tak to ignoruj.:-D
      Děkuju za Tvůj komentář, souhlasím s Tebou. Každý má své přednosti a měl by je umět vyzdvihnout. :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář.:-)